Čítať viac >>

Druhé kolo OTO 2012: podporte Panelák hercov i herečky


Minulý rok sa nám to spoločne podarilo a Panelák si vybojoval v kategórií seriál roka prvú cenu. Hlasujte prostredníctvom online formulára aby si Panelák mohol opäť odniesť hlavnú cenu za kategóriu seriál roka.


HEREC

Z hercov majú najväčšie šance Ján Koleník (Maslák), ktorý si už dva roky vybojoval sošku za herca v dramatickom seriáli. Ďalej bojujú aj Michal Hudák (Stano Slušný) či Alexander Bárta (Milan Kordiak), ktorý sa na konci septembra s Panelákom rozlúčil.

Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herec.


HEREČKA


Z herečiek má najväčšie šance Diana Mórová (Ivana Švehlová / Švarcová), ktorá už získala od divákov dve ocenenia. Šancu má aj Kristína Farkašovská (účtovníčka Kristína) či nová obyvateľka Zuzana Fialová (Ingrid Hoffstäterová).

Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herečka.


HERECKÝ OBJAV ROKA

Ide o tohtoročnú novinku. Nominovaní sú za Panelák - Kubovčík Michal (Jogi, resp. Hesso Jašterák z relácie Haló), Šebová Zuzana (Inči, resp. Trenda z relácie Haló) a Sakálová Eva ("biomatka" Eva).

Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herecký objav roka.


Podporte svojich favoritov, hlasujte za tváre a programy TV JOJ.

1 komentár :

  1. Hlasujem zodpovedne kazdy den a hlavne kvoli Didi Mórovej (ta je uplne uzasna) a jednoznacne za panelakovych herecov ved ti su najlepsi :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...