Čítať viac >>

Panelák odštartoval novú sezónu ako jasný víťaz trhu!

V pondelok večer uspeli so svojou ponukou TV JOJ i PLUS, keď najmä v čase o 20,30 hod. ovládli približne 40% trhu a to zásluhou úspešného štartu novej série Paneláku na JOJke a pokračovaniu nového seriálu TERRA NOVA na PLUSke.


Seriál Panelák sa vrátil na televízne obrazovky ako najsledovanejší nespravodajský program dňa s ratingom 11,5% a podielom 28,8% a opäť bol výraznou jednotku na trhu, keď konkurencia so svojou reláciou o zámene manželiek zaostala o viac ako 130 tisíc divákov. Panelák zároveň potvrdil, že naďalej ostáva najsledovanejším slovenským seriálom.

Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas filmu Ja, moje druhé ja a Irena (podiel 24,6%).


V čase vysielania Paneláku sa darilo aj stanici PLUS, na ktorej pokračoval seriál Terra Nova. Novinka dosiahla podiel 11,5% a v sledovanosti porazila napríklad aj premiérový pôvodný seriál TV Doma. Darilo sa aj nasledujúcim kriminálkam CSI Las Vegas s podielom 7,4% a Biele Goliere s podielom takmer 6%, nadpriemerne sa uviedla aj novinka Skutočné paničky z Beverly Hills s podielom 6,7%. Stanica PLUS bola v prime time treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...