Čítať viac >>

OTO 2012: hlasujte za Panelák, hercov a herečky z Paneláku!


Minulý rok sa nám to spoločne podarilo a Panelák si vybojoval v kategórií seriál roka prvú cenu. Hlasujte prostredníctvom online formulára aby si Panelák mohol opäť odniesť hlavnú cenu za kategóriu seriál roka.


HEREC V DRAMATICKOM ŽÁNRI
Z hercov majú najväčšie šance Ján Koleník (Maslák), ktorý si už dva roky vybojoval sošku za herca v dramatickom seriáli. Šancu má aj Roman Luknár (Dušan Jančo - Dudko), Branislav Bystriansky (Imro), Kobielsky Vladimír (Jakub), Miezga Marián (Michal), Juraj Slezáček (Emil Blichár) či nové tváre Imre (Sveťo Malachovský) a Gejza (René Štúr)

Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herec v dramatickom seriáli/žánri.


HEREČKA V DRAMATICKOM ŽÁNRI
Z herečiek má najväčšie šance Diana Mórová, ktorá už získala od divákov dve ocenenia. Šancu má aj Mirka Partlová (Angie), Zuzana Haasová (Soňa Jančová), Zuzana Vačková (Alica), Zuzana Tlučková (Ajka), Dada Dutišová (Monča, Božidara Turzonovová (Jana Nitschneiderová) či nová tvár Zuzana Fialová (Ingrid).

Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herečka v dramatickom seriáli/žánri.


HERECKÝ OBJAV ROKA
Ide o tohtoročnú novinku. Nominovaní sú za Panelák - Kubovčík Michal(Jogi, resp. Hesso Jašterák z relácie Haló), Šebová Zuzana (Inči, resp. Trenda z relácie Haló) a Sakálová Eva ("biomatka").
Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herecký objav roka.


Podporte svojich favoritov, hlasujte za tváre a programy TV JOJ.

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...