Čítať viac >>

Noviny TV JOJ sledovanejšie ako konkurenčné spravodajstvo, Panelák naďalej jednotkou.

Najsledovanejším programom dňa bolo v utorok hlavné spravodajstvo TV JOJ. Seriál Panelák si vo svojom vysielacom čase udržal pozíciu jednotky na trhu, keď bol sledovanejší ako konkurenčná reality šou.


Divácky najúspešnejším programom včerajšej ponuky slovenských televízií bolo hlavné spravodajstvo TV JOJ - Noviny TV JOJ, ktoré získalo rating 12,1% a podiel 35,8%. V sledovanosti tak predstihlo konkurenčné Televízne noviny. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj so svojim športovým spravodajstvom (podiel 28%) a tradične s Najlepším počasím (podiel 31,2%). Nadpriemernú sledovanosť si drží aj spravodajstvo KRIMI - rating 10,5% a podiel 33,1%.


Opäť sa darilo aj seriálu Panelák, ktorý si vo svojom vysielacom čase drží postavenie jednotky na trhu, včera dosiahol rating 10,9% a podiel 28,5%. Ešte výraznejší odstup od konkurencie má Panelák tradične v mestách s podielom 33,3%, jednotkou bol aj u mladých divákov 15-34 s podielom 30,2% a najsilnejší v najbonitnejšom Bratislavskom kraji s podielom 38,9%.


Nasledujúci seriál Pod povrchom (podiel 22,8%) si drží postavenie jednotky na trhu u mestského diváka, kde podiel dosiahol 26,7%.


Z ponuky Televízie PLUS boli najúspenejšie kriminálka CSI: Miami (podiel 6,5%) a dokumentárna séria Letecké katastrofy (podiely 6,3% a 9,3%).



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...