Čítať viac >>

Panelák si drží pozíciu jednotky na trhu!

Aktuálne najúspešnejší slovenský pôvodný seriál Panelák bol aj v utorok vo svojom vysielacom čase sledovanejší ako konkurenčná reality šou.


Seriál Panelák dosiahol v utorok 30. 10. 2012 nadpriemerný rating 10,8% a podiel 27,8% a vo svojom vysielacom čase bol tak ako v pondelok aj včera jednotkou na trhu. Ešte úspešnejší bol tradične v mestách, kde podiel dosiahol 31,1%.


Rovnako sa darilo aj pôvodnému seriálu Pod povrchom, ktorý dosiahol podiel 24,5% a tak ako obvykle si ho pozrelo viac divákov ako konkurenčný seriál Horúca krv. Aj seriál Pod povrchom má ešte výraznejšie postavenie v mestách, kde dosiahol podiel 29,3%.


Tradične sa darilo seriálu Kosti, ktorého 100. epizóda bola napriek repríze opäť jednotkou na trhu s podielom 23,3%. Dnes večer na TV JOJ štartuje premiérová séria tohto obľúbeného seriálu, ktorú si diváci budú môcť pozrieť v novom vysielacom čase - vždy v stredu o 20,20 hod. v dvoch častiach za sebou.


Podvečer bola TV JOJ jednotkou na trhu s reláciou Súdna sieň (25,9%), úspešné bolo opäť aj spravodajstvo - Noviny TV JOJ dosiahli rating 11,4% a podiel 32,2%, jednotkou na trhu bolo tradične Najlepšie počasie - rating 11,7% a podiel 31,6%.


Na Pluske boli najsledovanejšími reláciami seriál CSI Miami (6,3%) a docu-séria Letecké katastrofy (5,7% a 6,8%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...