Čítať viac >>

Dnes Panelák vystrieda najsledovanejšia kriminálka KOSTI v novej 7. sérii!

Stredajšie kinopremiéry vystrieda obľúbený kriminálny seriál KOSTI, ktorý sa na Slovensku teší vysokej diváckej popularite a patrí medzi najsledovanejší zahraničný seriál.


Pridajte sa do novej FB stránky Kosti!


Nová séria, dve časti za sebou! VII. séria divácky mimoriadne obľúbeného seriálu Kosti, ktorú v československej premiére ponúka práve TV JOJ, bude ovplyvnená novým faktorom – tehotenstvom Dr. Brennanovej, ktoré zmenilo život nielen jej a agentovi Boothovi, ale aj všetkým naokolo.

Agent Seeley Booth a Dr. Temperance Brennanová sa snažia žiť spolu ako pár, hoci ich stále delia rozdielne pohľady na svet. V národnom parku nájdu pozostatky ľudského tela. Žena pred šiestimi mesiacmi záhadne zmizla a vrátila sa späť po čase s vážnou amnéziou. Nedávno však žena zmizla znovu.

V druhom príde sa iba niekoľko dní pred začiatkom veľkej ženskej súťaže v jedení hotdogov nájde telo jednej z účastníčok. O tom, že v súťaži ide o veľa, nasvedčuje aj hlavná cena – 10-tisíc dolárov. Podozrivými nie sú len súperky, ale aj jej manžel a manažér Brian Tobin. Tím z Jeffersonovho ústavu doplní nový stážista, geniálny Finn Abernathy, ktorý však musí zároveň bojovať so svojou kriminálnou minulosťou a svedomím.


Video: TV JOJ

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...