Čítať viac >>

TV JOJ naďalej lídrom, posilnil Panelák, konkurenciu porazil aj film!

Nový týždeň začala TV JOJ opäť úspešne - ako jednotka na trhu v hlavnom vysielacom čase. Panelák posilnil a naďalej si drží odstup od konkurenčnej reality šou. Najlepšie počasie bolo opäť najsledovanejšou reláciou dňa. Diváci uprednostnili aj filmovú ponuku na TV JOJ.


Seriál Panelák si v pondelok získal nových divákov a s výrazne nadpriemernou sledovanosťou už tradične porazil konkurenčnú reality šou. Včera dosiahol rating 11% a podiel 31%. Ešte úspešnejší bol medzi mladými divákmi (15-34) - podiel 33,8% a v mestách s podielom 35,4%.


TV JOJ bola výraznou jednotkou na trhu aj s nasledujúcim filmom Solomon Kane, ktorý dosiahol podiel 30,4%. Konkurencia zaostala so svojou kuchárskou šou, seriálom i nočným spravodajstvom.


Podvečer sa darilo Súdnej sieni, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 25,7%. Hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ obsadilo približne tretinu trhu a opäť sa zaradilo medzi top najsledovanejšie relácie dňa. Absolútne najsledovanejšou reláciou bolo v pondelok Najlepšie počasie s ratingom 11,6% a podielom 34,8%.


Opäť sa darilo aj stanici PLUS, kde už tradične uspeli kriminálky - CSI Miami, CSI Las Vegas, Biele goliere a Dexter. Po 21,30 hod. bola PLUSka treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku, s náskokom pred konkurenciou.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...