Čítať viac >>

Najsledovanejšou televíziou bola v stredu večer TV JOJ

TV JOJ bola včera trhovým lídrom v primetime. Tradične sa darilo podvečernej Súdnej sieni, ktorá opäť takmer dvojnásobne porazila konkurenciu, najsledovanejším spravodajstvom boli opäť Noviny TV JOJ, najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bolo Najlepšie počasie. Trhovým lídrom bola TV JOJ aj počas vysielania seriálov Panelák a Kosti.


Pozíciu najsledovanejšieho spravodajstva na trhu včera opäť získala TV JOJ. Spravodajstvo KRIMI dosiahlo podiel 33,4%, jednotkou na trhu boli Noviny TV JOJ s podielom 33,4%, ktoré v sledovanosti predstihli konkurenčné hlavné spravodajstvo. Najlepšie počasie bolo v stredu najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií s podielom 35,7%. Opäť sa darilo aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12, ktoré bolo rovnako jednotkou na trhu.


Podvečer televízne obrazovky suverénne ovládla Súdna sieň, včera s podielom 31,6% a opäť s takmer dvojnásobnou sledovanosťou ako konkurencia. Večer bol úspešný seriál Panelák, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 30%. Ešte úspešnejší bol v mestách, kde podiel dosiahol 34,2%. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Kosti, ktorý aj napriek repríze dosiahol nadpriemerný podiel 25,9% a postavenie jednotky na trhu. Aj Kosti boli ešte úspešnejšie v mestách, kde podiel dosiahol 31,2%. Reality šou Hotel Paradise bola tradične najsilnejšia medzi mladými divákmi (15-34), na ktorých primárne cieli. V tejto cieľovej skupine dosiahla podiel 30,8%.


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 20. júna 2012 spolu podiel 29,4% celodenne a 33,4% v primetime, kde boli spolu lídrom na trhu. TV JOJ bola trhovým lídrom v primetime aj samostatne.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...