Čítať viac >>

Zuzka Haasová bojuje o dieťa!

Obľúbená herečka z jojkárskeho Paneláka neprežívala manželskú krízu iba v seriáli, ale aj vo svojom vlastnom živote.Hoci sa Zuzana Haasová rozviedla so svojím manželom už pred viac ako dvoma rokmi, boj o spoločnú dcérku Romanku stále pretrváva. Jej bývalý ju síce pravidelne dostáva, no aj tak nedá svojej bývalej dýchať. Zuzka sa rozhodla zakročiť!


„Rozhodla som sa, že pravda je tvrdá a bojujem s ňou. Manipuluje vlastné dieťa,“ napísala na svojom internetovom profile herečka.

Hoci sa jej exmanžel Roman stretáva s dcérou pravidelne, nie je všetko s kostolným poriadkom. „S dcérkou sa teraz stretáva, bez väčších problémov, a ak aj je nejaký problém, tak on ho má sám so sebou,“ nedáva si servítku pred ústa herečka a dodáva, že na striedavej starostlivosti sa bývalí partneri nedohodli. „Striedavá starostlivosť je veľmi dobrá vec pre rodičov, ktorí sú vyspelí a zmierení so svojím osudom, že ten druhý partner sa nikdy nevráti. Ale to nie je náš prípad.“


„Ak sa dohadujete s problematickým mužom, tak sú vždy problémy a dieťa trpí. Ja sa ju len snažím chrániť,“ povedala na záver pre denník Nový Čas obľúbená herečka. Zuzana dúfa, že problémy sa čoskoro vyriešia.



Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...