Čítať viac >>

Panelák s najlepším májovým výkonom, Hotel Paradise jednotkou!

Nadpriemerný Panelák, Hotel Paradise jednotkou na trhu. Lídrom trhu boli aj Noviny TV JOJ. Celkovo najsledovanejším programom bolo Najlepšie počasie. Tradične sa darilo aj Súdnej siene. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Darilo sa seriálu Panelák s ratingom 10,8% a podielom 29,7%. Seriál TV JOJ bol tradične suverénny v mestách s podielom 35,9%, ale darilo sa mu aj medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 31,1%.


Nasledujúci seriál Kosti dosiahol nadpriemerný podiel 25,9% a bol rovnako jednotkou v mestách s podielom 30,5% a u mladých divákov (15-34) s podielom 30,4%.


Reality šou Hotel Paradise bola lídrom na trhu s podielom 26,6%, pričom medzi mladými divákmi (15-34), kde je tradične najsilnejšia, dosiahla včera podiel 38,2%.


Úspešné bolo aj spravodajstvo, Noviny TV JOJ boli v čase svojho vysielania jednotkou na trhu s podielom 35,2%. Konkurenciu tradične porazila aj Súdna sieň, včera s podielom 26,4%.


V stredu televízie JOJ a PLUS ovládli približne tretinu trhu. Spolu dosiahli podiel 31,2% celodenne a 34,2% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...