Čítať viac >>

Uspel Panelák i Geissenovci, jednotkou bol Hotel Paradise! Najsledovanejšie sú Noviny TV JOJ!

Najsledovanejším spravodajstvom boli včera NOVINY TV JOJ, uspel Panelák i Geissenovci, jednotkou bol Hotel Paradise. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Najsledovanejším spravodajstvom na slovenských obrazovkách boli včera Noviny TV JOJ s podielom 35,8%, ako obvykle si postavenie jednotky na trhu udržala TV JOJ aj pri športovom spravodajstve a relácii Najlepšie počasie. Všetky tri spravodajské relácie TV JOJ sa tak umiestnili v rebríčku TOP 5 najsledovanejších programov dňa. Úspech spravodajstva TV JOJ včera podporili aj poludňajšie Noviny o 12:00, ktoré boli taktiež jednotkou na trhu (26%).


Seriál Panelák si drží svojich divákov, včera s podielom 25,2%, pričom jednotkou na trhu bol tradične vo veľkých mestách s podielom 34,7% i v Bratislavskom kraji s podielom 34,2%.


Nasledujúca šou Geissenovci: Ťažký život milionárov dosiahla podiel 24,7% (čo bol výkon približne na úrovni naživo vysielaného rozhodnutia veľkej speváckej šou konkurencie), pričom Geissenovci boli jednoznačnou jednotkou na trhu medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 31,7%, jednotkou boli aj u mužov a vo veľkých mestách.


Lídrom na trhu bola TV JOJ počas vysielania šou Hotel Paradise s podielom 29%, pričom tradične výrazne silnejšia bola šou medzi mladými divákmi (15-34), včera s podielom 38,3%.


Televízie JOJ a PLUS aj včera potvrdili medziročný rast sledovanosti a obsadili takmer tretinu trhu.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...