Čítať viac >>

Stabilný Panelák, lídrom trhu: NOVINY, Hotel Paradise, Kosti i CSI New York

Noviny TV JOJ boli včera najsledovanejším spravodajstvom. Darí aj dennému seriálu Panelák, líderstvo na trhu potvrdili Kosti, Hotel Paradise i CSI New York. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ boli včera najsledovanejšou spravodajskou reláciou na domácom trhu s podielom 37,4%. Darilo sa aj relácii KRIMI s podielom 31,4%. Tradičnou jednotkou na trhu boli ŠPORT a Najlepšie počasie.


Jednotkou bola TV JOJ aj s podvečernou Súdnou sieňou - podiel 25,5%. Svojich divákov si drží seriál Panelák, ktorý obsadil približne štvrtinu trhu, jednotkou na trhu bol tradične vo veľkých mestách s podielom 32,9%, ale aj u vysokoškolsky vzdelaných divákov.


Nasledujúci seriál Kosti bol napriek repríze trhovou jednotkou s podielom 23,8% a bol sledovanejší ako pôvodné premiérové seriály konkurencie. Ešte silnejší bol medzi mladými divákmi (15-34) s podielom takmer 27% a vo veľkých mestách s podielom takmer 33%.


Hotel Paradise si drží suverénne postavenie u mladých divákov (15-34), keď včera dosiahol podiel 35,5%, vo veľkých mestách bol podiel šou 32,7%. Hotel Paradise si aj celkovo opäť poradil s ponukou konkurencie. TV JOJ bola jednotkou na trhu aj s nasledujúcim seriálom CSI: New York.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...