Čítať viac >>

Obľúbený Panelák, líderstvo pre Hotel Paradise, opäť sa darilo aj Pluske!

Hotel Paradise suverénnou jednotkou, opäť sa darilo i Pluske. Svojich divákov nestráca ani Panelák, veľkým mestám dominujú Geissenovci. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Včerajšie vyraďovanie v Hoteli Paradise bolo opäť jednoznačnou jednotkou na trhu, keď dosiahlo podiel 30,1%, pričom u mladých divákov (15-34) podiel dosiahol takmer 40%! Konkurenčná Partička výrazne zaostala!


Svojich divákov si drží Panelák, včera s podielom nad 25%, výrazne vyšší podiel má tradične v mestách. Nasledujúci Geissenovci boli vo veľkých mestách jednotkou na trhu s podielom 28,4%.


Naďalej sa darí spravodajstvu - KRIMI s podielom 31,2%, Noviny TV JOJ s podielom takmer 35%, jednotkou na trhu boli ako obvykle relácie ŠPORT a Najlepšie počasie.


Na PLUSke sa včera tradične darilo kriminálkam CSI: Miami - podiel 5,7% i CSI: New York - podiel 7,8% i premiérovému seriálu Podvodníci - podiel 6,4%. PLUS bola veľmi úspešná popoludní, kedy bola suverénnou trojkou na trhu s reláciami Faktor strachu - podiel 9,4%, Simpsonovci - podiely 10,1% a 9,8% a Dom snov - podiel 8,3%.


Televízie JOJ a PLUS si naďalej držia výrazný nadpriemer - včera spolu dosiahli podiel takmer 30% celodenne a 31,4% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...