Čítať viac >>

Panelák porazil Ordináciu! Jednotkou boli aj Kosti, Nevinní, Noviny, Šport či Počasie!

Ani silno promovaný štart novej série konkurenčného dlhodobého seriálu neohrozil pozíciu aktuálnej seriálovej jednotky Panelák, ktorý bol aj včera s výraznou prevahou lídrom na trhu. Trhovým lídrom bola TV JOJ aj počas seriálov Kosti a Nevinní. Hlavné spravodajstvo TV JOJ bolo aj včera sledovanejšie ako konkurenčné hlavné správy.


Najsledovanejšou reláciou dňa na trhu bolo včera hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ s ratingom 15% a podielom 40,5% a opäť bolo silnejšie ako konkurenčné Televízne noviny. Jednotkou na trhu boli už stabilne relácie ŠPORT – 37,3% a Najlepšie počasie – 32,4%. Spravodajstvo KRIMI získalo nadpriemerný podiel 32,1%.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou na trhu bol aj včera seriál TV JOJ Panelák s ratingom 13,3% a podielom 32,2%. Panelák dosiahol jednu z najlepších utorkových sledovaností a to aj napriek štartu silno promovanej novej série konkurenčného pôvodného seriálu, ktorý sledovalo o takmer 170 tisíc divákov menej!


Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcimi seriálmi. Seriál Kosti dosiahol podiel 25,7% a tradične bol napriek repríze silnejší ako pôvodný premiérový seriál Druhý dych. Nasledujúci seriál Nevinní bol s podielom 23,6% rovnako lídrom na trhu v čase svojho vysielania.


TV JOJ opäť potvrdila svoje postavenie trhovej jednotky v primetime (podiel 31,7%), pričom včera bola aj celodennou jednotkou na trhu. Televízie JOJ a PLUS získali v utorok 7. 2. 2012 spolu podiel 30% celodenne a 35,1% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...