Čítať viac >>

Nové love story a zásnuby v Paneláku!

Blíži sa Valentín. Deň, kedy sa tradične dávajú darčeky, cukrovinky či pohľadnice s tematikou srdca, ako symbolu lásky. V Utorok 14. februára o 20:15 na JOJke daruje Michal Bajza ten najkrajší darček z Paneláku Ivane Švehlovej. Požiada ju o ruku!


Ivana Nevie čo má povedať. Navrhne mu, aby si spravili svoje spoločné dieťa! Tentoraz je to Michal, kto ostane civieť s otvorenými ústami, akoby tých detí nenarobil už dosť a to Ivana ešte nevie o dieťati, ktoré čaká Betka s Michalom.


Betka sa taktiež nechce vzdať Michala. Dáva mu ultimátum, aby povedal o ich spoločnom dieťati Ivane. Michal to ale nechce.


Nebude to ale jediná Love story v Paneláku. Ako vieme, malá Miška Bajzová sa zamilovala do Masláka a na dvere mu bude lepiť papierové srdiečka. Nebude jediná! Do Marcela sa nanešťastie zamiluje aj jeho "exkluzívna" milenka Nataly. O Nataly sa dozvie aj Silvinka. Dokonca aj Dominika v ďalekej Číne tuší, že keď skajpuje s Marcelom, jej manžel má doma cudziu spoločnosť a všetci sa na nej dobre bavia. Maslák medzi tým ľahkovážne prisľúbil Nataly, že sa s Dominikou rozvedie.



Foto: Nový Čas, cas.sk, JOJ, joj.sk, TV JOJ pre panelak.blogspot.com

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...