Čítať viac >>

Panelák oslavuje: 4. narodeniny!

Spomínate si na 18. februára 2008 a čas 21:15? Nie!? Tak presne v tento deň a v takomto vysielacom čase vtrhol do vašich obývačiek váš obľúbený denný jojkársky seriál PANELÁK. Už sú to 4 roky, čo sa teší diváckej obľube. To, že je na obrazovkách už toľko rokov, vďačí VÁM verným divákom a fanúšikom.


Už v prvý deň 18. februára o 21:15 sa dalo predpovedať, že seriál si získal srdcia divákov. Vzhľadom k tomu, že Paneláku Jojka verila v apríli 2008, presne 21. apríla, prišla zmena vysielaciu času a Panelák sa vysielal denne o 20:00 hod., neskôr sa upravil vysielací čas na 20:15 hod., v ktorom sa vysiela dodnes. Panelák odolal všetkým konkurenčným tlakom a v tomto vysielacom čase sa vysiela aj dnes pri IX. sérii.


Okrem toho, že Panelák priniesol nový závan do seriálovej tvorby, diváci spoznali nových mladých hercov, ktorých doteraz nemali možnosť vidieť. Taktiež sa vrátila na obraz aj skvelá staršia herecká generácia. Mnohí herci z Paneláka patria medzi obľúbené tváre divákov, ľudia ich spoznávajú na ulici a užívajú si popularitu. Niektorí z nich sa prebojovali aj do ankety OTO, či dokonca divácku anketu aj vyhrali.


Poprajme nášmu obľúbenému seriálu, všetko najlepšie, nech sa mu darí a hlavne nech má samých spokojných divákov. Tvorcom prajeme zaujímavé a kreatívne nápady a nám divákom príjemné a pohodové chvíľky strávené pri ďalších častiach Paneláka ;)


Čo vám dal Panelák? Prečo ho máte radi? Vyjadrite svoj názor, prípadne pošlite narodeninové blahoželanie, necháme to na vás. Svoje odkazy, prosíme, píšte do komentárov k článku. Veríme, že Paneláku máte čo popriať a povedať, aby sme tie najkrajšie odkazy mohli zverejniť v samostatnom článku.


Upútavka na Panelák:


Foto: JOJ, joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...