Čítať viac >>

Panelák dominuje, seriál Kosti opäť jednotkou!

TV Joj potvrdzuje svoje aktuálne silné postavenie na trhu, včera bola opäť lídrom v hlavnom vysielacom čase. Konkurenciu tradične porazili seriály Panelák i Kosti, nadpriemer si drží spravodajstvo.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií bol včera opäť seriál TV Joj Panelák s ratingom 13% a podielom 32,6%. Ide o druhý najlepší stredajší výkon Paneláku od začiatku vysielania. Panelák tak opäť výrazne porazil ponuku konkurencie. Ešte silnejší bol tradične v mestách s podielom 39,5%, u mladých žien (15-34) dosiahol podiel 37,2% a z krajov bol najsilnejší v Bratislavskom a v Žilinskom kraji – zhodný podiel 44,8%.


Stabilne sa darí aj seriálu Kosti, ktorý bol už tradične druhým najsledovanejším nespravodajským programom dňa hneď po Paneláku. Seriál Kosti dosiahol podiel 27%, v mestách to bolo 33,3%, u mladých divákov (15-34) 30,5% a z krajov bol najsilnejší v Bratislavskom kraji s podielom 42,1%. Seriál sledovalo napriek jeho repríze o takmer 90 tisíc divákov viac ako premiérový pôvodný seriál konkurencie.


Tradične nadpriemerne sa darilo spravodajstvu, Noviny TV Joj dosiahli podiel 38%, stabilnou jednotkou na trhu sú relácie Šport – včera s podielom 33,8% a Najlepšie počasie – včera podiel 30,7%.


TV Joj bola v stredu opäť lídrom na trhu v primetime s podielom 30,5%. Televízie Joj a Plus získali včera spolu podiel 29,1% celodenne a 34,4% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...