Čítať viac >>

NOVINY TV JOJ Panelák, Kosti i Nevinní opäť porazili konkurenciu!

TV JOJ aj vo štvrtok potvrdila svoje postavenie aktuálneho lídra na trhu, keď bola jednotkou v reklamne dôležitom primetime (odstup od konkurencie viac ako 10%) i celodenne.



Najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií boli včera NOVINY TV JOJ s ratingom 13,5% a podielom 39,2%. Rovnako jednotkou na trhu sú pravidelne relácie ŠPORT (36,9%) a NAJLEPŠIE POČASIE (32,6%). Spravodajstvo KRIMI získalo nadpriemerný podiel 30,7%.



Najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií bol včera opäť seriál TV JOJ PANELÁK s ratingom 13,5% a podielom 33,8%. Panelák tak už tradične výrazne porazil ponuku konkurencie. Ešte silnejší bol v mestách (38,3%), u mladých divákov 15-34 (35,5%) a z krajov bol najsilnejší v Žilinskom kraji (50,2%).



Druhým najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií bol aj včera seriál KOSTI s podielom 28,7% a tradične porazil konkurenčný premiérový pôvodný seriál. Aj Kosti boli silnejšie v mestách (34,7%) a u mladých divákov (33%). Nasledujúci pôvodný seriál TV JOJ NEVINNÍ bol rovnako jednotkou na trhu s podielom 24,6%, ešte vyšší podiel dosiahol v mestách (29,4%) a u mladých divákov (26,9%).



TV JOJ bola vo štvrtok celodenným i primetime lídrom na trhu! Televízie JOJ a PLUS získali včera spolu podiel 29,3% celodenne a 36,6% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...