Čítať viac >>

Bábätko v Paneláku: Má len 4 mesiace a už zarába

Článok priniesol lesk.cas.sk: V seriáli Panelák sa v poslednej dobe objavuje nový herec. Štvormesačný chlapček Marko Biznár, alias Sebastián, ktorého si osvojili Jančovci. Malý drobec sa tak stal najmladšou zarábajúcou hereckou hviezdou v seriáli a obľúbili si ho všetci účinkujúci, najmä Roman Luknár (Dušan Jančo) a Zuzana Haasová (Soňa Jančová).


Zrejme každý divák seriálu Panelák postrehol, že sa v ňom v poslednom čase veľa plače. Humbuk v rodine Jančovcov spôsobil najmladší herec v histórii Paneláka, iba štvormesačný Marko. Ten sa v seriáli ocitol vďaka svojej tete Petre Bubeníkovej, ktorá hrá v Paneláku recepčnú v nemocnici. „Po troch mesiacoch sa mi ozvala produkčná, že by mali pre malého úlohu, poslala som im fotky a tak ho obsadili. Hneď na prvé nakrúcanie som išla so sestrou a malým, aby som im všetko ukázala. Teraz to už poznajú a chodia sami,“ prezradila herečka pre ženský portál Lesk.


A čo na to jej sestra Michala Biznárová, mama malého Marka? Nebála sa synčeka zveriť do rúk hercom? „Ak tam aj boli nejaké obavy na začiatku, všetko prešlo hneď na prvom nakrúcaní. Všetci sú veľmi pozorní a s malým zaobchádzajú opatrne,“ vysvetlila. „Ak treba, urobíme si prestávku, maličký sa napapá a môže sa pokračovať. Nakrúcanie však trvá tak hodinku-dve, takže je to bez problémov,“ objasnila pre lesk.sk.

A koľko si malý Marko za svoje herecké výkony zarobí? „Minieme to na plienky,“ povedala Markova mama, ktorá však konkrétnu sumu prezrádzať nechce.

Foto: Nový Čas, lesk.cas.sk
Zdroj: Nový čas, lesk.cas.sk

1 komentár :

  1. Tak tá recepčná Petra by mohla dostať väčšiu rolu... nasťahovať sa do Paneláka! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...