Čítať viac >>

AKTUALIZOVANÉ: Vieme, či sa Ivana vráti k Michalovi!

U Bajzovcov to už dlhšie vrie. Po tom čo Miška vyčíta otcovi že je neschopný a Jakub je oveľa lepší otec, sa Michal snaží situáciu u Mišky vyžehliť. Sľúbil jej, že na druhý deň pôjdu spolu na nákupy.

Ako to u Michala už býva zvykom, zabudne. Tentokrát to však prehnal, keď sa vyspal s Betkou a zabudol ísť za Miškou a Ivanou. Ivana pri nákupoch stratí nervy keď jej Michal nezdvíha telefón a k tomu sa jej pokazilo auto. Ako sme si mohli myslieť, Ivana sa poseká s Michalom.

Na ďalší deň si Jakub dohodne v bare rande so Silvinkou, ale v bare sa opije skôr, než k stretnutiu dôjde. Opije sa s Michalom na ktorého sa Ivana definitívne nahnevá a začnú sa diať veľké veci. Urazená, nahnevaná a hlavne ponížená Ivana sa odsťahuje zo svojho bytu k Alici. Napospas osudu nechá osamoteného Michala s Miškou vo svojom byte. Je im smutno, Miška je sama, plače a nevie, kedy sa zasa zahrá s Terezkou.

Jančovci varujú malú Mišku, od ktorých si odnesie plno pikošiek, zatiaľ čo Michal vysvetľuje Betke, prečo sa nemôžu tak často stýkať. Jakub sa medzitým dozvedá, čo sa stalo medzi Ivanou a Michalom a chce zakročiť. Michal obviňuje Jakuba že za to, čo sa stalo, môže iba on. Nahnevaný Jakub prinesie Terezku k Alici, kde sa Ivana udomácnila a ešte stále nevie, kedy a či sa vráti domov Alica však potrebuje viac životného priestoru a odhovára Jakuba od Ivany.

Ivana adresuje Michalovi množstvo výčitiek. Miška sa rozhodne, že sa nikdy nevydá. Ivana sa už definitívne rozhodla...

Ivana prichádza za Michalom, aby mu oznámila svoje rozhodnutie. Sama však nie je úplne presvedčená, ako ísť ďalej. Michal je z jej rozhodnutia skôr prekvapený, čakal iné vysvetlenie. Doktor Matúš by však bol rád, keby sa Ivana rozišla s Michalom. Dokonca by mu to vyhovovalo. Matúš má záujem o Kláriku a hra na otca Betkinho dieťaťa ho unavuje. Jakub je z Ivaninho rozhodnutia v šoku. Dúfal, že sa k nemu vráti a čakal iné rozhodnutie. Jakub sa všetky podrobnosti dozvedá od Alici, ktorej vyhovuje, že Ivana a Jakub nie sú spolu. Prizná sa mu, že by s ním chcela stráviť príjemný večer v posteli. Betka ale nechápe, prečo chce Michal zlepšovať vzťah z Ivanou. Michal jej vysvetľuje, že k Ivane cíti stále rovnakú lásku, no vzťah chce urovnať hlavne kvôli malej Miške. Betka si vyjasňuje s Michalom, akým spôsobom sa chce podieľať na výchove ich spoločného dieťaťa. Michal sám nevie a je zmätený. Betka však ďalej tlačí na pílu. Keď jej Michal jasne oznámi, že od Ivany odísť nechce, Betka sa nahnevá.

Hlasovali ste v našej ankete, či sa Ivana vráti, alebo nie. Zo 430 hlasujúcich odpovedalo iba 95 z vás správne. 95 ľudí hlasovalo za to že sa Ivana vráti, až 318 hlasovali za nie a 17 za neviem.


Foto: Lesk, Lesk.sk

9 komentárov :

  1. myslim si ze miska bude s ivanou a bajza sa zruti

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja si myslím že Michal sa dá do kopy s Betkou a Miška bude bývať s nimi, ale bude proti tomu brojiť a bude chcieť bývať s Ivanou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si myslim ze Ivana sa da do kopy s Jakubom a Bajza s Betkou .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ivana sa do kopy s Egonom,svojím bývalým šéfom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ivana sa dá do kopy s Alicou a Bajza sa upije k smrti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja Ivanu vytrtkám a bude pokoj

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten Michal Bajza to je s prepacenim iny k.kot

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Michal je fakt strAasny je s ivanou a dieta caka s betkou

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...