Čítať viac >>

TV JOJ opäť lídrom na trhu! Panelák aj kriminálky mimoriadne úspešné!

TV JOJ bola aj v stredu celodenným i primetime lídrom na trhu s odstupom od konkurencie.


Seriál Panelák bol aj v stredu najsledovanejším programom z ponuky všetkých televízií, keď dosiahol rating 13,1% a podiel 34,6%. Panelák bol takmer dvojnásobne sledovanejší ako konkurenčný film!


TV JOJ sa ako jednotke na trhu darilo aj s nasledujúcim večerným programom. Seriál Kosti dosiahol svoj doteraz najlepší výkon – rating 11,3% a podiel 33%. Seriál Kosti dosiahol približne dvojnásobnú sledovanosť konkurenčného pôvodného seriálu!


Nasledujúce kriminálky CSI: Miami (28,1%), Hawai 5.0 (26,4%) a CSI: Las Vegas (25,4%) boli rovnako jednotkou na trhu. Už tradične sa darí spravodajstvu – NOVINY TV JOJ dosiahli rating 12,2% a podiel 35,9%, jednotkou na trhu boli Šport (35,3%) a Najlepšie počasie (32%).


Na Pluske si nadpriemer drží seriál CSI: Miami (5,8%) a úspešná bola aj komédia Kto nájde priateľa, nájde poklad s podielom (5,7%).


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 11. 1. 2012 spolu podiel 32% celodenne a 36,6% v primetime. TV JOJ bola opäť trhovým lídrom s celodenným podielom 27,2% a primetime podielom 32,3%.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...