Čítať viac >>

TV Joj jednoznačný trhový líder v primetime, Panelák i Kosti opäť výrazne porazili konkurenciu

TV JOJ i naďalej potvrdzuje, že aktuálne je silným lídrom na trhu v divácky najatraktívnejšom hlavnom vysielacom čase (o viac ako 6% pred konkurenciou). Jednoznačnou jednotkou na trhu s odstupom od konkurencie ostáva seriál Panelák, konkurenčný film i turecký seriál výrazne zaostali. Rovnako ďalšie prvenstvo si pripísal seriál Kosti, ktorý si už tradične ľahko poradil s pôvodným seriálom konkurencie. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj so seriálom CSI: Miami.


Nasledujúci seriál Kosti získal včera podiel 26,9%, bol jednoznačnou jednotkou na trhu, keď porazil konkurenčný film a o viac ako 100 tisíc divákov aj pôvodný seriál konkurencie. Aj Kosti sú rovnako sledovanejšie v mestách s podielom 31,5% a napríklad v Bratislavskom kraji včera podiel dosiahol až 42%. Darilo sa aj kriminálke CSI: Miami, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 24,6%.


Nasledujúci seriál Kosti získal podiel 21,4%, bol jednotkou na trhu v Bratislavskom kraji s podielom 33,6% a napriek reprízovej epizóde bol sledovanejší ako premiéra konkurenčného pôvodného seriálu. Nasledujúci seriál Nevinní dosiahol podiel 21,9% a bol jednotkou na trhu medzi mladými ženami (15-34) s podielom 27,9%.


Tradične silné bolo opäť spravodajstvo – KRIMI dosiahli podiel 33,8%, NOVINY TV JOJ 39%, jednotkou na trhu bol opäť ŠPORT s podielom 33,5% i Najlepšie počasie s podielom 34,7%.


TV JOJ opäť potvrdila svoje postavenie lídra na trhu v hlavnom vysielacom čase s podielom 32,1% a výrazným odstupom od konkurencie (o viac ako 6%). Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 29,5% celodenne a 35,6% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...