Čítať viac >>

Štvrtková seriálová ponuka úspešná, TV JOJ drží pozíciu jednotky v primetime!

TV JOJ si aj napriek neustálym programovým zmenám konkurencie drží pozíciu trhovej jednotky v hlavnom vysielacom čase.


Pozíciu najsledovanejšej nespravodajskej relácie dňa si aj tento týždeň drží seriál TV JOJ Panelák, ktorý mal včera opäť výrazný odstup od konkurencie s ratingom 12,8% a podielom 33%. Tradične sledovanejší bol Panelák v mestách s podielom 38,9%, u mladých žien (15-34) s podielom 38% a napríklad v Žilinskom kraji dosiahol včera podiel 41,4%.


Aj nasledujúci seriál Kosti bol jednotkou na trhu, keď získal podiel 24,8% a opäť si s výrazným náskokom poradil s pôvodným seriálom konkurencie. Ešte úspešnejší bol seriál Kosti v mestách s podielom 29,3% a napríklad v Bratislavskom kraji s podielom 36,2%. Darilo sa aj nasledujúcemu pôvodnému seriálu Nevinní s podielom 24,4%, pričom v mestách bol seriál jednotkou na trhu s podielom 26,4%, rovnako jednotkou bol u mladých divákov – u mladých žien 15-34 to bolo až 31,4%. Aj seriál Nevinní bol napriek neskoršiemu vysielaciemu čase sledovanejší ako pôvodný seriál konkurencie. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas nasledujúceho seriálu Lovci väzňov.


Tradične silné bolo opäť spravodajstvo – KRIMI dosiahli podiel 31,9%, NOVINY TV JOJ 38,1%, jednotkou na trhu bol ŠPORT i Najlepšie počasie.


TV JOJ aj vo štvrtok potvrdila svoje postavenie lídra na trhu v hlavnom vysielacom čase s podielom 30,5%. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 28,5% celodenne a 34,9% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...