Čítať viac >>

Trio La Gioia a tanečnica z Ladylicious v silvestrovkom Paneláku!

Silvestrovský Panelák sa blíži a verte bude sa na čo pozerať. Tvorcovia a herci sľubujú príjemnú zábavu na záverečný deň v roku. Poďme sa spoločne v stručnosti pozrieť, čo nás čaká. Okrem našich známych hercov si v Paneláku zahrajú aj semifinalisti z Česko Slovensko má talent: La Gioia a tanečníčka z Ladylicious.


Julka s Alicou sa po troch dňoch hýrenia prežúrovali až do silvestrovského rána. Obe trpia, ale ich alkoholom priotrávené mozgy velia, aby v zábave pokračovali, aj keď sa im už nechce. Veď v posledný deň roka to predsa musia poriadne roztočiť. Vrazí k nim Egon, ovešaný pyrotechnikou, šampanským a dobrotami. Prichádza aj Ivana s deťmi chce prísť aj Jakub.


V paneláku sa dejú čudné veci. Na prízemí stojí slávne trio tenoristov La Gioia a spieva Tichú noc. K Maslákovi sa zrejme niekto vlámal. Jakub chce ísť za Silvinkou na kliniku, ale tam vybuchne automat na kávu a obeťou sa stane jeden z doktorov. Hádajte kto?


V paneláku je tento rok ticho, všetci obyvatelia sa rozpŕchli po dovolenkách. Aspoň jedna návšteva prichádza k Blichárovcom - Marienka (MÁRIA BREINEROVÁ), tá spieva koledy.


V bare je len Imro a Denisa. A inak nikto. Imro podľahne konšpiračným teóriám, očakáva vyhlásenie výnimočného stavu a chce si vyrobiť bunker pre prípad apokalypsy. Jeho priateľ Iči tvrdí, že v roku 2012 príde obrovská kríza.


Dudko sa stretáva pri výťahu s červenovlasatou tanečníčkou z Ladylicious. Neskôr Fedor s Dušanom chystajú na balkóne ohňostroj. Soňa im to chce zatrhnúť. V paneláku nastane pohroma – vypadne televízny signál a Fedor spadne na balkón Maslákovho bytu, v ktorom navyše pobehuje neznámy chlpatý muž v spodkoch. Pani Janka zalarmuje políciu a spoločne vyrazia dvere na Maslovičovom byte. Aké prekvapenie ich tam čaká?


Informácie nám poskytla Katka Nosková z PR oddelenia TV JOJ.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...