Čítať viac >>

Panelák porazil Ordináciu s vysokým náskokom!

Seriál Panelák dosahuje čoraz lepšie výsledky, včera bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa s najvyššou utorkovou sledovanosťou aktuálnej série. Rozdiel medzi Panelákom a Ordináciou bol až 10% v prospech seriálu Panelák!


Seriál Panelák si drží skvelú sledovanosť, včera dosiahol najvyšší utorkový rating aktuálnej série – 11,3% a podiel 30,1%. Zaradil sa tak na prvú priečku v rámci najsledovanejších nespravodajských programov dňa. Panelák tak opäť výrazne porazil konkurenčnú Ordináciu, ktorá v sledovanosti prepadla (20,4%). Ešte vyššie podiely dosiahol seriál TV JOJ tradične v mestách – 34,8%, medzi mladými divákmi (15-34) – 32,2% a z krajov bol najsledovanejší v Žilinskom kraji s podielom 43,4%.


Ďalší seriál Nevinní bodoval najmä u mladších divákov (15-34) s 23,4%-ným podilom. Na Jojke bola úspešná aj spravodajská hodinka NOVINY TV JOJ získali 36,5% a stali lídrami trhu, KRIMI dosiahli 33,5%. Úspešná bola aj podvečerná Súdna sieň s 28,4%-ným podielom.


Stanici PLUS sa naďalej darí. Dokumenty Ice Road Truckers (5,1%), Originály na cestách (6,6%) a Posledné minúty (6,9%) sú divácky obľúbené.


TV JOJ bola včera lídrom na trhu v primetime! Televízie JOJ a PLUS získali v utorok 6. 12. 2011 spolu podiel 28,8% celodenne a 32% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...