Čítať viac >>

Absolútny rekord pre Panelák! Ordinácia vo veľkej kríze!

Seriálu Panelák sa v priamom súboji s konkurenčným pôvodným seriálom podarilo získať rekordnú sledovanosť! Včerajšia epizóda vytvorila vôbec absolútny rekord tejto série a počet divákov, ktorí si včera pozreli Panelák sa radí medzi všeobecnej najlepšie výkony všetkých sérií.


Seriál Panelák si včera pripísal ďalší rekord – v priamom súboji s konkurenčným pôvodným seriálom dosiahol najlepší výkon aktuálnej série – rating 12,1% a podiel 32,9%. Panelák tak opäť potvrdil, že v aktuálnej sezóne je jednoznačnou jednotkou medzi slovenskými seriálmi. Seriál bol včera mimoriadne úspešný v mestách, kde získal podiel 39,6%, medzi mladými diváčkami (15-34) s podielom 39,9% a v Žilinskom kraji s podielom 47,6%.


Rekordnú sledovanosť aktuálnej série dosiahla aj šou „Áno, šéfe!“ s podielom 27,6%. Úspešná bola aj druhá epizóda Local TV s 23,4%-tami (u mladých divákov 36,3%, v mestách 29,2%).


Naďalej sa darí spravodajstvu – KRIMI (33,3%) a NOVINY TV JOJ (34,7%), jednotkou na trhu bolo NAJLEPŠIE POČASIE (34,6%).


Mladá stanica PLUS bola opäť trojkou na trhu s komédiou Pravá a ľavá ruka diabla s podielom 8%.


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 7. 12. 2011 spolu podiel 30,5% celodenne a 36,5% v primetime, kde boli lídrom na trhu!



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...