Čítať viac >>

Vyrovnaná sledovanosť: Panelák dobehol Šeherezádu!

Televízna sezóna oficiálne začala v nedeľu a Jojka môže mať naďalej úsmev na tvári. Všetky novinky, ktoré TV JOJ a jej mladšia sestra JOJ Plus pre divákov priniesli sú zatiaľ úspešné.

Prvý týždeň školského roka prináša pre seriál Panelák hodnoty, ktoré sa vyrovnávajú konkurenčnej tureckej telenovele. Včerajšia epizóda dosiahla podiel 23,4%. Rozdiel medzi Šeherezádou a Panelákom bol zanedbateľný - 0,1% rating, čo predstavuje iba 4 tisíc divákov. Panelák porazil telenovelu v mestách s podielom 26,9%. (Panelák bol lídrom aj u mladých žien 15-34 s podielom 31%! Z krajov bol Panelák napriek futbalu jednotkou v Žilinskom kraji – 35% a v Bratislavskom kraji – 30,9%).


Jojka bola lídrom na trhu aj s kriminálkou C.S.I New York, či reprízou Kosti. Novinka Mama, ožeň ma! bola napriek futbalu úspešná aj u mladých mužov, kde bola jednotkou s podielom 26,9%, či v Trenčianskom kraji s podielom 27%. V mestách podiel dosiahol 22%, u mladých žien 15-34 28%.


Na JOJ Plus, resp. Pluske sa darilo všetkým dokumentom. Originály na cestách – podiel 5,3%, Život po ľuďoch – 6,8% a Stratené dôkazy – 7,1%.

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...