Čítať viac >>

Paneláku sa mimoriadne darí, Šeherezáda výrazne klesá!

Panelák sa vrátil v septembri vo veľkom. Už v letných mesiacoch začal naberať postupne na sile a práve včerajší deň ho vrátil na čísla, na ktoré bol zvyknutý z predchádzajúcich sezón. Tureckú telenovelu zatlačil na najhoršie čísla.

Nová jesenná sezóna, ktorá pre televízie oficiálne začala v nedeľu, praje televízii JOJ. Už v nedeľu zabodoval jesenný hit jesene Česko Slovensko má talent, ktorý porazil veľké finále adrenalínovej show Wipeout. Dnes pokračovala Jojka opäť v úspešnom trende.


Večerný program odštartoval Panelák s takmer 30%-ným podielom, seriál zaostal len o nebadaný 0,5%-ný share. V mestách bol Panelák jednoznačnou jednotkou s podielom 35,1%, rovnako u mladých divákov 15-34 s podielom 33,4%. (Panelák vyhral u mužov a v piatich z ôsmych krajov Slovenska, pričom najvyššie podiely mal v Žilinskom kraji – 43% a v Bratislavskom kraji 35,6%). Profesionáli sa vrátili s 26,2%-ným podielom a novinka Hoď svištom atakoval 31%-ný podiel, záver večerného programu patril seriálu Californication s 26,7%-ným podielom. Hoď svišťom i Californication boli v čase svojho vysielania lídrami na trhu.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...