Čítať viac >>

Panelák je stále najsledovanejším pôvodným seriálom na Slovensku!


Seriál Panelák aj včera potvrdil svoje postavenie najsledovanejšieho pôvodného seriálu. Konkurenčná Ordinácia sa opäť prepadla do podpriemeru. Napriek tomu, že začiatok seriálu Panelák sprevádzali technické problémy, za ktoré sa televízia JOJ ospravedlnila sa Paneláku mimoriadne darilo aj včera.


Seriál Panelák si aj včera udržal nadpriemernú sledovanosť a s podielom 29,9% úspešne konkuroval tureckej telenovele a opäť výrazne porazil konkurenčnú Ordináciu v ružovej záhrade. V mestách dosiahol Panelák ako jednotka na trhu podiel až 37,3%.

Nasledujúca šou „Áno, šéfe!“ dosiahla včera výborných 27,4%. Seriál CSI: Kriminálka Las Vegas získal opäť ako jednotka na trhu podiel 24,1%. Konkurenčná ponuka po 21. hodine opäť prepadla – v podpriemere skončili Ordinácia, Adela, nočné spravodajstvo aj akvizičný seriál.

JOJ Plus pokračuje v lámaní rekordov sledovanosti. Nebolo tomu inak ani včera, keď dosiahla svoj doteraz najvyšší štvrtkový celodenný podiel 6,6%. Včera sa na Pluske darilo hneď viacerým reláciám. Najsledovanejšia bola večerná ponuka – nadpriemer získali filmy Kto nájde priateľa, nájde poklad – podiel 6,8% (u mužov až 10,3%) a Zámotok 2: Návrat – podiel 7,2%.

Počas dňa sa na JOJ Plus nadpriemerne darilo seriálom Matlock (13,3%), Esmeralda (10,7%), MASH (10,2%), Panelák (11%), Simpsonovci (11,8%), či Futurama (11,8%).

Televízie s logom JOJ získali vo štvrtok 22. septembra 2011 spolu podiel 30,2% celodenne a 32,8% v primetime. Včera po 20:00 hod. ovládli televízie s logom JOJ slovenské obrazovky, keď spolu dokázali prekonať ponuku konkurencie.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...