Čítať viac >>

Svieža štvorka končí, kočeny čaká neistý osud v seriáli!

Panelák sa pripravuje na novú ôsmu sériu, ktorá bude sprevádzaná zmenami, novými i starými postavami a šokujúci zvratmi. Asi najväčším šokom pre všetkých je koniec Sviežej štvorky, ktoré začali písať históriu svojej eventovej agentúry len pred pár mesiacmi, no v novej sérií Švieža štvorku neuvidíme.


Kočeny majú hlavu v smútku, ich eventová agentúra, ktorú založil Julkin manžel Maťo, sa rúca. Ivana, Alica a Julka, ktoré bavili divákov svojimi zážitkami s rôznymi známymi osobnosťami sa budú musieť poobzerať po nových pracovných príležitostiach.


Čo bude s obľúbenou trojicou Alica, Julka a Ivana sa dozviete už čoskoro, isté je však to, že Svieža štvorka definitívne končí. Čo s nimi bude? Vyjadrite sa v diskusii pod článkom.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

14 komentárov :

  1. myslím, že by stálo za zváženie ich nechať..ale rozhodne spolu.Lebo keď sú spolu tak to nemá chybu..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bude škoda ak skončia,sú naozaj dobré a zábavne..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím si ,že bude veľká škoda ak skončia.A keď už tak sa stane rozhodne by mali ostať spolu a naspäť začať niečo nové v čom by boli zapojené všetky tri.Pretože sú skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja si mislim ze by mali rozhodne zostat spolu najme preto ze sa doplnaju

    OdpovedaťOdstrániť
  5. su fakt bombastycke skoda bude ked ich zrusia

    OdpovedaťOdstrániť
  6. paci sa mi, ako sa v Panelaku venujete aktualnym temam, ktore su blizke aj obycajnym ludom. Prave preto by som navrhovala dve aktualne temy do dalsej serie, ktorym by sa eventuelne mohli aj "koceny "venovat. Je to tema mediacie na Slovensku a striedava starostlivost o deti na Slovensku.Uvedene temy su velmi zaujimave a na Slovensku malo zname verejnosti, pritom su na ulahcenie riesenia problemov ludi. Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jaaaaaaj, chvalabohu, tie tri su priserne, hlavne teda jula, nechapem, maurery bola v odsudenych taka dobra, a tu je taka mizerna, ze sa na to divat neda

    OdpovedaťOdstrániť
  8. podla mna by mali byt tak ako to zrobi andy, ivana a julka by mali vypadnut a mala by zostat alica

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dufam že tam alica v panelaku isane

    OdpovedaťOdstrániť
  10. podla mna by stačilo aby občas došli k ivane na kavu, teda aspon jula

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Problém nie je či ju nechať alebo zrušiť. Ak by ju zrušili budeto škoda , lebo jeto fakt podarená štvorica. a skôr by si mali tvorcovia uvedomiť, že neustále to iste nudí ako stále depresívna Jula či výstredná Alica . Mohli byste zmeniť charaktery aby to bolo zaujimavejšie. Napríklad Jula by mohla byt viac odviazaná. Nerozumiem , že prečo robíte z Mauréry , ktorá tak skvele tancovala skladbu od beyonce Sweet dreams taku uťapnutu puťku. Dajte jej trocha viac priestoru nech sa prejavi ako Julka v odvážnejšom optimistickejšom šate Alici uberte výstrednost , nejako to učešte , lebo niektore blbosti čo tára pochovávajú herecký talent Zuzany Vačkovej. Voči Mórovej nemám nič. Aj ked jej postava sa akosi moc tlačí dopopredia vodcu sviežej štvorky , napriek tomu že jeto Maťova a julkina firma, al asi to tak bude dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja jem taka zvedava..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. neruste ich zbláznim sa

    OdpovedaťOdstrániť
  14. V zasade mi je jedno v akom postaveni budu pokracovat, ale bola by ich skoda. A nemozem suhlasit z nazorom, ze s Julkou je nejaky problem. Je dokonala taka aka je, pretoze je neuveritelne prirodzena a ten jej odlahceny pesimizmus je proste super. A ak sa niekomu pacila viac v odsudenych, kde bola vecne utrapena a plna problemov, tak nech radsej pozera utrapene americke krimi hluposti. Ja by som jej dal radsej trochu viac priestoru tak ako je.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...