Čítať viac >>

Diana Mórová má zdravotné problémy! Škrtá predstavenia i natáčanie seriálu!

Obľúbenú herečku Dianu Mórovú alias Ivanu Švehlovú v sobotu nečakane hospitalizovali. Poplach nastal v Slovenskom národnom divadle, kde za ňu rýchlo hľadali náhradu. Televízia JOJ musela kvôli tomu meniť natáčací plán seriálu Panelák. Čo sa jej stalo?


Dianu zdravotné komplikácie zaskočili na Morave a práve preto skončila v brnianskej nemocnici, kde jej dávali infúzie. Televízia tak musela meniť nielen plán natáčacích dní, ale aj nakrúcanie upútavok pre jesennú sériu Paneláka. Predstaviteľka Švehlovej mala navyše v týchto dňoch nakrúcať aj ďalšie časti jojkárskeho seriálu Panelák. „Diana mala nečakané problémy s pankreasom. Po záchvate ju museli odviezť do nemocnice. Všetko zrušila a o malého Quida sa stará jej matka,“ povedal pre bulvárnu tlač zdroj zo štábu.


Podľa bulvárnych informácií ju zradil pankreas, ktorý je sprevádzaný neznesiteľnými bolesťami brucha i v nadbruší, bolesť vystreľuje až do chrbta. Obrovské potiaže trvajú niekoľko dní, sprevádzajú ju aj nevoľnosti, vracanie, závraty i mdloby pri vstávaní.


Didi prajeme veľa síl a skoré uzdravenie!


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...