Čítať viac >>

Hlavná postava z prvých sérií Paneláku končí!

Agáta, Noro, Sofia a Norova sestra Mirka, to sú postavy, ktoré nie sú obyvateľmi paneláku, ale ich príbehy môžete dennodenne vidieť v rodinnom dome v Nitre, kde sa objavuje Mirkin nápadník Vašo či Agátin otec. Príbehy z Nových Zámkov sa touto sériou uzavrú!


V tejto sérií nám zábery z rodinného domu ponúkli prípravu na svadbu, zaľúbený vzťah Mirky a Vaša, milé vystúpenia malej Sofie či pletky Agátinho otca s celou rodinou. V novej sérií, však dejové linky v Nitre budú potlačené a podobne aj postava Agáty, ktorá celý Panelák odštartovala pri prvej sérií.


Noro sa zrejme bude naďalej objavovať ako predajca vín spolu s Karolom a Maslákom, možno ho uvidíme ako veľkého vinára vo viničnom sade, ktorý vlastní Silvinka alebo žeby sme ich tam videli spolu ako zamilovaný párik?


Foto: TV JOJ, Joj.sk

6 komentárov :

  1. Agáta končí definitívne, či bude mať len pauzu?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale ak sa Noro zapletie so Silviou tak to nebude voči Agáte fér,,,stačí že terorizovala Kordiaka,,,moj názor,,

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No dufam, ze Noro nebude mat so Silvinkou nic. Uz sa mi uplne prestavaju pacit tie techtle-mechtle, kazdy s kazdym :(. To nemoze byt aspon zopar vztahov trvalych? Okrem Blicharovcov teda. Tych vobec nemusim...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dajte Silvii normálny vzťah nech sa nepletie do iných

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To vážne v poslednej časti Jakub Švehla spáchal samovraždu, že sa preje liekmi ?? To nemyslíte vážne , očakával som , že tuto postavu trocha vzchopíte a z Jakuba sa stane clovek s väčšou autoritou, nejakým spôsobom.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...