Čítať viac >>

Koleník po tragickom výstrele: Rozhodnutie scenáristov rešpektujem! Vieme, čo bude s Maslákom!

Tento článok prezrádza podrobnosti či dej dopredu!


A je to jasné! Osud sa v poslednom čase s Maslákom nemaznal a výstraha, ktorá prišla počas svadby, keď ho neznámy útočník strelil do srdca, mala byť aj poslednou!


Ján Koleník sa na margo výstrelu, ktorý ho do srdca zasiahol na vlastnej svadbe, vyjadril, že celý Maslákov osud je v rukách scenáristov a on sa tomu podriaďuje: „Scenáristi majú plnú moc a ja ich rozhodnutie rešpektujem,“ povedal pre Plusku.


No svoj odchod z televízie či seriálu poprel: „O odchode nič neviem a ponuky z iných televízií som zatiaľ nedostal.“ Je jasné, že Maslák v seriáli Panelák nekončí, aj keď jeho zdravotný stav na záver poslednej epizódy nevyzeral najlepšie. Špekulácie, ktoré priam do roviny overených faktov uvádzali niektoré médiá o tom, že Koleník odchádza z Jojky do konkurencie, tak pravdivé nie sú. Herec, ako sa sám vyjadril, dokonca žiadnu ponuku nedostal.


Populárna postava Masláka tak v seriáli nekončí! Už čoskoro by sa mal zotaviť z ťažkého zranenia a na prekvapenie so svojou matkou pátrať po neznámom strelcovi, ktorý sa chcel postarať o Maslákovu smrť. Čo čaká na Masláka a Dominiku po tomto neúspešnom atentáte? Máme informácie, že záver siedmej série bude nielen prekvapujúci, ale hlavne pre Dominiku hrôzostrašný!

32 komentárov :

  1. som rad ze maslak nezomrie neviem si predstavit kto by ho nahradil

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no tak tí šalení východniari u Dodka dúfam že nie!:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dufam, ze kolenika nechaju scenaristi hrat. On je tam spestrenie celeho serialu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ján kolenik je najlepsi herec na svete.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neviem si predstaviť panelák bez Masláka. Veď tam už žiaden pekný chlap neni. Mohol by odísť ten ožratý NORO a jeho sused dostať viac príležitostí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nie Noro a Vašo sú dobrý ale aj Maslák je fešák .Tá veta ,, Máme informácie, že záver siedmej série bude nielen prekvapujúci, ale hlavne pre Dominiku hrôzostrašný!"

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahojte!

    nevie mi niekto poradiť, ako si môžem pozrieť časti paneláka v archíve? už od 602. časti som panelák nevidela a nefunguje to. Rada by som aj ja pridala komentáre, žiaľ, som úplne mimo obrazu. myslím, že je to veľká škoda, aby prišiel tento úžasný obľúbený seriál o pravidelnú diváčku :-( obrátila som sa aj na jojku, žiaľ, bez akejkoľvek odpovede. vidím, že prichádzam o poriadne zážitky v paneláku

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jooooooooooooooooooooo Koleník neodíde jooooooooooooooooooooo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. On ostane a ked neostane tak bude mat panelak tu najmensiu sledovanost lebo ja panelak pozeram len koli MAslakovi a koli ničomu inéému .. a ešte koli norovii .. ale to je vedlajšíé maslak tam bude musiet ostat aj keby nechcel !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. MASLAKA TAM MUSIA NECHAT SAK ON JE NAJPEKNEJSI Z CELEHO SERIALU PANELAK A JE AJ NAJLEPSI HEREC CO BY POTOM DOMINIKA BEZ NEHO ROBILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. A kto ho asi zabil ??????, podla mna ten Miloš

    OdpovedaťOdstrániť
  12. maslak je tvar panelaku bez neho to tam nebolo ono

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ano asi mu zavidi ze je stastny a ze sa da zid aj bez nej

    OdpovedaťOdstrániť
  14. podla mna je to kvoli tym papierom alebo peniazom co mal dat na ucet "nevinej" osobe ..

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jebee vám su to pííčoviny ludia viete vobec načo s a vy divate ved to ne abstraktne absolutné zmarený čas ...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. podla mna ho ties zabil ten MILOS alebo MAMICKA.... ale maslak tam musi ostat hrat ! je to naj herec v panelaku bez neho by to nebolo ono !

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Jááá chcem vediet kto ho podstrelil ...... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. maslak je naj herec s panelaku :D ak tam nebude hrat tak panelak nepozeram :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Píšme petíciu ak Masláka tak povediac "odstavia" nebudem pozerať panelák :-), ale nie teraz vážne. podľa mňa je Ján Koleník alias "Maslák" vlastným panelákovským menom "Marcel Maslovič" úžastný a nech tam aj ostane. bez neho je to u fádne.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. podľa mňa ho postrelil ten Vavro, lebo mamička to nebola, včera to aj povedala Dominike. neviem kto iný tam ešte taký je.. ?? keby ste mi dávali náhodou odpoved tak dajte pls že odpoved pre Tiu, dakujem moc :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ja som strasne rada ze Maslak zije........ skoro som sa rozplakala ked ho postrelili

    OdpovedaťOdstrániť
  22. :( ale to bolo naj ked ho postrelili a vsedci sa smiali :D :( ale i tak

    OdpovedaťOdstrániť
  23. som rada ze nedostal ziadnu ponuku neviem kto by tam siel za neho ... dufan ze do panelaku nedaju Seherezadu bo sa na panelak prestanem pozerat ale to by bola blbost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  24. No Maslák je super až na to že v PENELÁKU ho postrelili!! :(

    OdpovedaťOdstrániť
  25. www.VeciZadarmo.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Jeho postrelila jeho mama !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Lebo mu povedala že bude mat prekvapenie na svatbe :( :( :(

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Aj ja som už mala slzy na kraji...ale Panelák by som pozerala naďalej ešte tam je môj druhý najobľúbenejší herec a to Emil:D:D...ale aj Imro je pohoďák:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  29. hej pre neviem akeho anonyma ked si nevidela casti z panelaku daj si stranku http://panelak.joj.sk/panelak-epizody.html a budes pozerat *POZRI SI TO !!!!!!!!!!!!!*

    OdpovedaťOdstrániť
  30. a mňa napadla Betka-viem je to blbosť-hlavne ako reagovala na Vavrovu vraždu, ale chvíľku som mala podozrenie, hlavne, keď som sa dozvedela, že to mala byť Domča :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...