Čítať viac >>

Rekord za rekordom - úspechy vďaka vám!

Posledné dni sa náš-váš obľúbený fanúšikovský web teší veľkej popularite. Fan web prežíva momentálne najúspešnejšie dni v jeho histórií. Každý deň valcuje rekord za rekordom. Panelák prežíva aj najsilnejšie dni v televízií.

Zatiaľ, čo v piatok 20. mája navštívilo fan web 2 714 unikátnych návštevníkov (8 840 zhliadnutí), netrvalo dlho v sobotu prišiel nový rekord s 2 919 unikátnymi návštevníkmi (11 764 zhliadnutí), nový rekord ste zlomili hneď na ďalší deň v nedeľu, kedy na fan webu prišlo 3 689 unikátnych návštevníkov (13 186 zhliadnutí!) a včera 23. mája si pripísal na svoje konto, fanúšikovský web o dennom seriáli Jojky, nový rekord - 4 055 unikátnych návštevníkov (9 713 zhliadnutí).


Televízia JOJ boduje aj v sledovanosti, sledovanosť posledných častí sa pohybovala okolo 25%-ných podielov. Sledovanosť seriálu Panelák bola vyššia aj ako Televízne noviny Markízy, ktoré postupom rokov strácajú divákov a ohrozujú ich čoraz častejšie aj jojkárske Krimi Noviny.


Ďakujeme vám za obrovskú priazeň a podporu, nesmierne nás to teší. K rekordnému výsledku dopomohla aj naša spolupráca s Facebook fan stránkou o Paneláku, ktorú spravuje verná diváčka Paneláka, partnerské weby mp3databaza.com, zahlasuj.eu či zaujímavá a napínavá dejová linka o Marcelovi - Maslákovi, ktorého stvárňuje Janko Koleník.


Foto: panelak.blogspot.com

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...