Čítať viac >>

Urazení Oraváci: Nie sme hlúpi ako vaša vrchná sestra!

So siedmou sériou prišla do Paneláku aj nová vrchná sestra, ktorú hrá Zuzana Tlučková. Je pôvodom z Oravského Veselého a jej neskazený charakter veľkomestom často krát prechádza do nevedomosti, ktorá začala urážať Oravcov.


„Posmech z Oravcov a teda aj z vrchnej sestry ma vie veľmi nahnevať. Za čo majú Bratislavčania tento kraj? Pritom počas každého voľna jazdia za rekreáciou práve tam. Na tento účel je im Orava dobrá!“ Aj takto znela jedna z reakcií, ktoré nazbieral portál Pluska.sk k novej postave vrchnej sestry Andrei Ryšavej. Obyvateľov Oravy sa dotkla jej nevedomosť, dokonca ju označili za hlúpu. „Vrchná sestra nevie, čo je to kávomat a nepozná, čo znamená slovo vizita. Celkovo tam je za hlúpu ženu,“ povedala jedna z opýtaných.


Obyvateľov Oravy sa tento charakter vrchnej sestry dotkol hlavne preto, že podľa nich tvorcovia seriálu vidia Oravca s takýmito vlastnosťami, pričom Bratislavčan je symbol inteligencie. „Vrchná sestra nie je práve najbystrejšia. Podľa autorov zrejme jej povahové črty presne vystihujú všetkých Oravcov. Aspoňže ju obsadili do úlohy vrchnej sestry a môže šéfovať všetkým inteligentným(?) „Bratislavákom.“...Žeby sa prejavila povestná oravská pracovitosť?,“ dušuje sa ďalšia diváčka.


Ako celú situáciu vidí Zuzka Tlučková a scenárista Andy Kraus si prečítajte už zajtra na fan webe Paneláku.


Foto: Topky.sk

2 komentáre :

  1. Ja si nemyslim, ze Oravaci su hlúpi, konecne v Panelaku aj vtipne momenty, niekedy si robia srandu zo zahorakov, vychodnarov, stredoslovakov proste je to o Slovensku, necitte sa urazeni, urazaju sa len hlupaci, podla mna... :-P

    Zuzana BA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vadí mi skrúcaný, ale katastrofálne, to je akože vychodniar? preboha

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...