Čítať viac >>

Dvojhlavú korytnačku pokrstia herci z Paneláku!

Pri Majstrovstvách sveta vo futbale v JAR sa minulý rok preslávila Chobotnica Paul z akvária v nemeckom Oberhausene. Slovensko chystá presláviť ďalšie zvieratko. Hokejové výsledky na blížiacich sa majstrovstvách sveta bude tipovať dvojhlavá korytnačka s piatimi nohami!


Dvojmesačná suchozemská korytnačka Magdalena je obdobou ľudských siamských dvojčiat. Jej meno je zložené z dvoch mien - Magda a Lena. Majiteľ nechce prezradiť, koľko za ňu zaplatil, ale pre jej výnimočnosť bola vraj o niečo drahšia. „Podľa informácií, ktoré mám, je so svojimi dvomi hlavami a piatimi nohami na svete jedinečná,“ informoval média Roman Grešák.


Dvojhlavá veštkyňa hokejových zápasov, korytnačka Magdalena, by sa mala nasťahovať do žilinskej kaviarne JOJcafé už čoskoro. V nákupnom centre MIRAGE ju budú môcť prísť pozrieť aj jej obdivovatelia.


Magdalena bude tipovať výsledky všetkých zápasov Majstrovstiev sveta v hokeji. Prvé tipovanie sa uskutoční 28. apríla, teda deň pred zápasom medzi Slovensko so Slovinskom. Ak sa korytnačia veštkyňa presunie na stranu Slovenska, vyhrá Slovensko. Takto bude tipovať všetky zápasy MS v hokeji a jej predpovede uvidia diváci televízie JOJ v Novinách Jojky. Krstnými rodičmi by sa mali stať dvaja známi herci zo seriálu Panelák, o ktorých vás budeme, samozrejme, informovať.




Foto: Aktuality.sk

Video: barbinkaholla - Youtube

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...