Čítať viac >>

Aktualizácia: Natáčanie v Thajsku zrušené! Budú sa prepisovať scenáre

Aktualizácia: Podľa najnovších informácií sa do Thajska nakoniec pôjde. Scenárista Andy Kraus potvrdil natáčanie v exotickej krajine, pričom zábery z neho by sa na obrazovkách mali objaviť v 8. sérii.


Mimochodom, pôvodná správa nebol prvoaprílový žart, k takémuto rozhodnutiu došlo na základe toho, že nebol čas meniť všetky scény súvisiace s plánovaným odletom Oxany, Jakuba a Egona.




Aktuálne záplavy v Thajsku výrazne ovplyvnia dejové linky súvisiace s Jakubovou firmou. Do Thajska sa nepôjde!


Herci si vybavili voľno, štáb bol pripravený, avšak odlet zrušený. Vlado Kobielsky, Milena Minichová, Matej Landl sa spolu s desaťčlenným štábom vybrali na pracovnú dovolenku do Thajska, kde mali natáčať od 30.3. do 13.4.2011. Ich výlet sa však skončil na Schwechate vo Viedni. Let bol zrušený pre záplavy a celý tím sa sklamaný vrátil na Slovensko.


Do Thajska mala Oxana s Jakubom a Egonom ísť kšeftovať s nápojom Božský dúšok, pričom Oxana sa tam chcela zosobášiť s Jakubom. Po zrušenom lete sa však situácia mení a dejové linky sa vyberú inou cestou. Scenáre dostanú novú podobu a pretáčať sa budú musieť aj niektoré už natočené scény. Fanúšikovia Paneláku tak prídu o zaujímavé momenty, natáčať sa malo dokonca aj v pralese.

7 komentárov :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...