Čítať viac >>

Šok: Rytmus uj*bal skladbu J*be detskej speváčke!?

Vo vnútri video! Vyzerá to tak, že raper a aktuálne aj porotca Česko Slovenskej SuperStar – Patrik Rytmus Vrbovský (33) hľadá pri hudobnej tvorbe inšpiráciu všade, kde sa len dá. Najnovšie zalovil medzi detskými hviezdičkami. Jeho aktuálny počin s názvom Jebe sa totiž okato podobá na pieseň Po poltóne, ktorú koncom 90-tych rokov nahrala tínedžerská interpretka Petra Jurinová (25). Informáciu a článok uverejnil portál topky.sk.







Topky.sk: Rytmusova aktuálna skladba Jebe vyvolala v ľuďoch rozporuplné pocity. Ako to už býva u kontroverzného rapera zvykom, ani v tomto prípade si pri tvorbe textu nekládol servítku pred ústa. Okrem množstva vulgarizmov, ktoré v piesni použil, stihol v skladbe tiež dourážať pár známych tvárí z nášho šoubiznisu. Treba však podotknúť, že viacerí jeho priaznivci, ale aj odporcovia, sa zhodli na tom, že tzv. podmaz piesne má niečo do seba. Topky.sk zistili, že jeho podstatnú časť si Rytmus bez povolenia „požičal“!

Hudobný základ raperovej piesne sa totiž výrazne ponáša na skladbu detskej speváčky 90-tych rokov Petry Jurinovej s názvom Po poltóne. Zhruba osem taktov je v skladbách identických. Oslovili sme preto Jurinovej bývalého producenta – Tomáša Kmeťa, ktorý je zároveň aj spoluautorom spomínanej piesne.



Foto: Topky.sk
Zdroj: Topky.sk
Video: 3DeeKay3 - youtube

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...