Čítať viac >>

Kríza kvôli Šeherezáde? Panelák prejde zmenami!

Pripravte sa na nové prvky. Po tom, čo sa na Slovensku dostala do pozície lídra Šeherezáda, tvorcovia Paneláku majú ten správny čas na malé experimenty, na ktoré doteraz nemali odvahu.


Jednou zo zásadných zmien od najbližšej série by mal byť väčší počet vážnych liniek, ktorých v seriáli ubúda. „Tie, ktoré sú v seriáli, tak mi príde, že cez ne preletíme veľmi rýchlo,“ povedal Andy pre Pluska.sk. Pravdou je, že aj vďaka väčšiemu priestoru pre komiku, seriál stratil svoj charakter rodinného seriálu, ktorý získal v prvých sériách. Preto sa niektoré aj vážne témy budú v Paneláku rozoberať dlhšie.


Predĺženie týchto liniek v seriáli by však nemalo spomaliť dej, ako to na prvý pohľad vyzerá. Chceme byť stále dynamickí, ale chceme tam mať linky, ktoré sa dajú hrať do hĺbky, dlho a popri tom ich budeme preplietať tými komickými,“ hovorí Kraus.


Seriál by mal prísť aj o niektoré postavy a tým by tak malo ubudnúť z množstva liniek, ktoré sú v Paneláku rozbehnuté. Tých postáv už nebude toľko,“ povedal. Panelák by však určite nemal prísť o také postavy ako sú Blichárovci či Imro.


K zmenám v seriáli boli jeho tvorcovia náchylní už skôr, nemali však odvahu. Aktuálna situácia spojená s Tisíc a jednou nocou ich však presvedčila, že je správny čas. „Som zástancom teórie, že keď niečo funguje, tak by sa to nemalo meniť. Toto je možno ten správny čas, keď kvôli Šeherezáde vznikla taká situácia na trhu, že nám dáva ako tvorcom trochu odvahy k tomu urobiť tento krok a zmeniť Panelák,“ povedal Andy Kraus. Zmeny však nebudú zásadné, pribudnú nové prvky a celkovo by mal "refresh" Paneláku na divákov pôsobiť tak, aby nestratil svojich priaznivcov a našiel si aj nových.


Info: Pluska.sk

4 komentáre :

  1. Ako to, že nakoniec Jakubova firma odletela? Písalo sa, že neodletia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jam ám skôr taký pocit, že keď tbudú letieť, tak im povedia, že sa to zrušilo alebo také dačo... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ine nam uz ani nechyba, iba dalsia Sehrezada. Namiesto zabavy sa budu do nemoty zut vazne psycho sra.... Zbohom panelak. A k tomu naozaj pride, tak u mna po rokoch skoncil. To uz moze jojka rovno nakupit nekonecne telenovely a o program ma postarane. Naco zbytocne vyrabat vlastne?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nenávidím Šeherezádu !!!! Načo ju začali dávať ? A teraz pridali ďalšie Turecké telenovely :(

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...