Čítať viac >>

Veľká noc: tradičná prestávka pre Panelák!

S príchodom jari sa tradične spájajú veľkonočné sviatky. Podobne ako na Vianoce aj počas veľkonočných sviatkov televízie upravujú svoje vysielacie štruktúry a tak mnohé relácie a seriály si doprajú menšiu prestávku. Aj tento sa Panelák nezaobíde bez krátkej prestávky.


Nepôjde však o dlhú prestávku, Panelák sa vytratí z televíznych obrazoviek iba počas dvoch sviatočných dní - v piatok na Veľký piatok a v pondelok na Veľkonočný pondelok, tak ako to bolo aj v ostatné roky.


JOJka namiesto osvedčených seriálov a relácií, pripravila pre divákov mnoho premiér a atraktívnych filmových titulov. Môžete sa tešiť na: tradičného Jánošíka v dvoch častiach za sebou, rodinné komédie Dr. Dolittle 3, Starostove starosti, Rodinku na výlete či obľúbenú Dobu ľadovú 2. Mnohých určite pobavia ženské predstaviteľky vo filmoch Denník princeznej 2 a Penelope. Ďalej uvidíte životopisný-dramatický príbeh vo filme Ten najlepší, starú klasiku Bohovia sa museli zblázniť 2, katastrofický Drvivý dopad či divácky obľúbeného Kuriéra. Z premiérových titulov sa môžete tešiť na komédiu Bacha na balóny, dobrodružný Sunshine a kasový trhák Smrtonosná pasca 4.




Foto: Aktualne.sk

Video: tvbooda - Youtube

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...