Čítať viac >>

Soňa Petrillová - rozhovor

Rodená Košičanka SOŇA PETRILLOVÁ (34) sa momentálne zviditeľnila ako sexi milenka Romana Luknára zo seriálu Panelák. Herečka tam nosí vyzývavé výstrihy a núdza nie je ani o pikantnejšie scény. V skutočnosti je však Soňa úplne inou ženou, ktorá s priateľom bude bývať v spoločnej domácnosti až po svadbe. Pre denník Plus 1 deň poskytla rozhovor.


Postava Pichlovej sa v Paneláku objavila v minulej sérii ako fádna psychologička, no v tej novej aktuálnej prešla poriadnou zmenou. Výstrihy, latexový overal a pomer so ženatým mužom. Nie je to podľa vás poriadny exztrém?
V umení milujem paradox. V rámci kreativity herca sa dá zvládnuť všetko. No vôbec som netušila, čo sa z Pichlovej vykľuje. Divák to určite vníma len ako moje povolanie a s postavou sa absolútne nestotožňujem.


Máte v realite skúsenosť s mileneckým trojuholníkom, aký hráte v seriáli?
Vždy som sa proti tomu výrazne stavala. Je to vec, ktorú zásadne odmietam a môže ma zaujať iba muž bez akýchkoľvek záväzkov. Samozrejme, nesmie to byť hocijaký muž (smiech).


Aký by mal teda byť?
Základ je, aby ma vedel rozosmiať a pochopiť. Tak ako to robí aj môj priateľ.


Čomu sa venuje, je tiež herec?
Nie, on podniká a veľmi veľa mi pomáha, keď sa potrebujem premiestniť z miesta na miesto kvôli práci. Skrátka sa na neho môžem vždy spoľahnúť.


Dlhé roky o vás nebolo na Slovensku nič počuť, kde ste fungovali?
Päť rokov som žila v zahraničí, konkrétne v Taliansku, kde býva moja sestra s deťmi a pracuje tam ako lekárka. Išla som tam, pretože som sa chcela naučiť reč, no okolnosti zariadili, že som tam ostala dlhšie ako plánované dva mesiace.


Prečo ste si vybrali za štúdium teológoiu? Keď sa na vás pozriem, je tomu ťažké uveriť, lebo teológa si predstavujem úplne inak...
Touto vedou sa zaoberám už dosť dlho, dokonca som aj v Taliansku vyučovala katechizmus. Nie je to niečo, čomu sa chcem v budúcnosti venovať, no chcela som poznať základy tejto vedy. Podľa mňa by mal teológiu vyštudovať každý.


Nie je to teda proti vašej viere, keď v Paneláku nosíte hlboké výstrihy?
Som herečka a j e to pre mňa len poloha, ktorú zahrám. Som však zásadne proti nahote na javisku. V televízii sa snažím nahotu vždy zmluvne podchytiť. Scény z Paneláka síce ľudia v škole asi nevideli, no brali by to ako len moje povolanie. Keď sme pri tých výstrihoch, neuniklo mi, že vaše poprsie je chirurgicky vylepšené.


Zdroj: Magazín Plus 1 deň

Foto: Plus 1 deň


1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...