Čítať viac >>

Nešťastné chvíle v Paneláku: Pohreb Zuzany Bajzovej už dnes aj s návratom dvojičiek. Máme fotky

Už dnes zažije Panelák ďalšiu smutnú udalosť. Pohreb Zuzany Bajzovej, ktorá neprežila tragický pád lietadla, spojí aj rodinu Bajzovcov.


Dnes sa nielen obyvatelia Paneláku rozlúčia s jednou z postáv, ktorá štartovala seriál na druhom poschodí v rodine Bajzovcov. Obľúbená Zuzana, ktorá sa po dvoch nevydarených manželstvách s Michalom rozhodla pre nový život s Alešom v Prahe, sa po krátkom návrate do deja, definitívne rozlúčila. A dnes sa s ňou rozlúčia jej najbližší a známy.


Na jej pohrebe sa po dlhom čase stretne Michal so svojimi synmi, okrem dvojičiek príde aj Marek. Práve o osude dvojičiek sa bude chcieť s Michalom porozprávať Aleš, ktorý nešťastný pád lietadla prežil. Chodí však s barlou a má dorezanú tvár.


Na pohreb prídu Blichárovci, Lucia či Sonička, avšak bez "Dudka". Ten sa rozhodol ostať doma a keďže Michal nechcel stresovať Mišku, Dušan ju bude strážiť. Michal však Dušanovi zabudne zdôrazniť, že Miška o mamičkinej smrti nevie a Dušan Miške povie, že sa mamička už nevráti, umrela.





Foto: Pre fan web Paneláku televízia Joj

5 komentárov :

  1. Agáta na pohrebe nebude?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. VYROK ( ta blba oplatka sa mi prilepila ), neurazajte veriacich prosim vas.Povazovala som tuto relaciu na urovni ale tymto vyrokom ste to prehnali.Hanba vam.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa prekvapilo len to jediné, keď nastúpila,,Zuzana "pred odletom tak prečo nedali pôvodnú Zuzanu Bajzovú??????????,

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bo Mičkovicová nechcela už hrať...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...