Čítať viac >>

Pravda o návrate Bajzovej do Paneláku! Svadobnú cestu neprežije

Len včera sme vám referovali aktuálne správy o návrate postavy Zuzany Bajzovej do Paneláku a reakcia televízie Joj na seba nenechala dlho čakať. Poznáme všetko dôležité!


Postava Zuzany Bajzovej sa na okamih vráti do deja Paneláku. Tá príde Michalovi oznámiť, že konečne idú s Alešom na svadobnú cestu, vyberú sa na Maldivy. Chce pritom zobrať so sebou aj malú Mišku, Michal ju však presvedčí, že je na taký dlhý let primalá a tak aby ju so sebou nebrali. Tým svoju dcéru zachráni.


Lietadlo, ktorým Zuzana a Aleš poletia na Maldivy sa totiž zrúti a to, či niekto prežil toto nešťastie, nikto nevie. Postava Zuzany Bajzovej tak definitívne v Paneláku skončí.


Tvorcovia na túto úlohu ako prvú zavolali pochopiteľne pôvodnú herečku Zuzany Bajzovej, Henrietu Mičkovicovú, tá účinkovanie odmietla. "Heňa Mičkovicová po dlhej pauze nechcela hrať tieto tragické scény, ktoré vlastne ukončia definitívne postavu Zuzany Bajzovej," vyjadrila sa PR manažérka Jojky Katka Nosková.


Krátky návrat do Paneláku si tak zahrá iná herečka, Adriana Geričová. Dlho na obrazovke však nepobudne, televízia jej "hosťovanie" ukončí skôr ako sa začne. Adriana Geričová alias vynovená Zuzana Bajzová sa objaví v scénach, ktoré sa týkajú príchodu Zuzany Bajzovej k Michalovi a Ivane najskôr samej a potom s malou Miškou.


Postava bývalej dvojnásobnej Michalovej manželky s novou tvárou sa v Paneláku objaví už zajtra 18. februára!

3 komentáre :

  1. A dvojičky tiež umrú?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gericova je vyborna herecka. Poznam ju z divadla. Skoda, ze tam bude iba chvilu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa teda nepaci, ze Zuzanu hra ina herecka. pripada mi to ako degradovanie divaka - akoby si to nemal vsimnut...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...