Čítať viac >>

Návrat Zdenky a Rii! Je Ria tehotná s Kordiakom? Tvorcovia to nevylučujú (aktualizácia)

To, že by na tehotenstve Rii mohol mať podiel Milan Kordiak nevylučujú ani tvorcovia Paneláku. PR manažérka televízie Joj, Katka Nosková, nám zaslala takéto správy:

Ria prichádza rodiť na Kliniku kde pracuje Kordiakova priateľka Silvinka. Tá doma Milankovi spomenie Riu. Kordiak si nie je istý, či dieťa náhodou nie je jeho. Rozhodne sa ísť do nemocnice za Riou, aby zistil, či je on otcom jej dieťaťa.




Po informáciách, ktoré ste sa dozvedeli aj vy, že Zdenka a Ria sa majú opäť objaviť v nových epizódach VII. série, nikto nečakal, že ich návrat bude až taký skorý.


Riu s bruškom sme videli prichádzať do nemocnice M-klinik. Na recepcii ju zapisovala sestrička Silvinka, pri otázke, kto je otcom Ria nevedela odpovedať. Dozvieme sa, že je to Milan Kordiak? Bude zaujímavé sledovať ako sa zatvári Silvinka :)


Zdenkin návrat sa uskutočnil u Jakuba. Egon prišiel predstaviť ich novú zamestnankyňu, ktorá by sa mala starať o firmu v čase, keď Jakub, Oxana a Egon odídu do Thajska na pracovnú cestu. Všetci vieme, že práve Zdenka mala v IV. sérií s Jakubom mnoho nedorozumení.


Foto: TV JOJ

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...