Čítať viac >>

Polákovci pokračujú, Ďusi sa pokúsi vyriešiť finančné problémy

Nové postavy, ktoré sa objavili v 6. sérii sa dožijú aj ďalšej. Noví susedia v paneláku, Polákovci, rozvinú svoje príbehy a osudy, pričom ich výrazne budú aj naďalej ovplyvňovať nielen Katkine finančné vrtochy, ale aj Ďusiho mama.


Noví susedia trojposchodového Paneláku sa osvedčili. Niekedy tragikomická dvojica Katka a Ďusi dostali aj v 7. sérii zelenú, dokonca sa dostali aj do inzercie pútajúcej na novú sériu seriálu. Aj oni rozhodne nezaostávajú za sloganom najnovšej série "sedem hriechov v 7. sérii Paneláku", hlavne ak ide o peniaze. Tých naďalej nebude mať Katka ani Ďusi vôbec dosť a ako vieme, ten sa tento problém snaží rázne vyriešiť.


Ďusi sa cez Kordiaka chcel dostať ku kšeftu, pri ktorom rýchlo zbohatne, ale nedostane sa do žiadneho rizika. S touto predstavou sa však musel rýchlo rozlúčiť, s vidinou tisícov eur však rozhodne nie. Na Ďusiho sa nakoniec, zdá sa, predsa usmeje šťastie a už v novej sérii sa pokúsi vyhovieť nárokom jeho manželky. Ostane naďalej pri práci tanečnice v nočnom bare?


Aby toho pre Ďusiho nebolo málo, okrem neustáleho sťažovania si od Katky bude pravidelne zažívať aj nepríjemné návštevy svojej matky. Tá sa mu bude opäť pliesť do života a rázne dávať najavo, čo si o kom myslí. Herečka Judita Vargová tak dostane priestor aj naďalej a určite ho využije najlepšie ako bude vedieť. Na treťom poschodí to tak bude oproti Kordiakovi rozhodne rušné.


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...