Čítať viac >>

Jojka o Šeherezáde: Nič podobné po 20-tej vysielať nechceme

Od januára sa na Markíze vysiela telenovela, ktorá televízii dovoľuje písať chválospevy v tlačových správach. Rekordy, ktoré láme však nemajú podporu ani kvality, či konkurenčného prostredia a práve to sa od 14. februára zmení.


Televízia Joj totiž rozbieha jeden zo svojich najstabilnejších seriálov, ktorý si na seba berie neľahkú úlohu, prerušiť aktuálny návyk na telenovelu a obnoviť ten, ktorý bol na Silvestra pozastavený. Seriál Panelák sa postaví proti tureckej Šeherezáde zoči-voči a svojou kvalitou sa pokúsi vybojovať svoju časť trhového koláča, ktorý mu zaistí stabilný čas i ďalšie pokračovanie.


"Jojka neustúpila tlaku telenovely a neplánuje vysielať nič podobné v hlavnom vysielacom čase. Stále si zachovávame image televízie s dobrou vlastnou tvorbou a akvizičné seriály sú len doplnkom k nim," vyjadrila sa pre fan web Paneláku PR manažérka televízie, Katka Nosková.


Jojka sa tak nenecháva po Markíze zviesť na lacnú cestu. Napriek tomu, že by mohla skúsiť za lacno kúpiť klasickú nekonečnú rozprávku a za minimum výdavkov vyplniť reklamou nabitý prime-time, Joj sa drží pozície, ktorú sa snaží budovať niekoľko rokov, kvalitnej a slovenskej, chce dávať priestor slovenským hercom a divákom priniesť kvalitné slovenské seriály.


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...