Čítať viac >>

Jančo má nový objekt, Maslák s Kordiakom zas partnerky

Od prvého po tretie poschodie si chlapi v Paneláku nájdu nové ženské objekty. Kto s kým bude bývať a kto sa s kým stretávať?


Na prvom poschodí sa nová partnerka pre Masláka zrodila už v 6. sérii. Aj keď sme pôvodne boli v tom, že Maslák si chce Dominiku, bývalú vrchnú sestru M-klinik, vziať len kvôli matke, nakoniec z toho bola láska. Aj keď Dominika Masláka po zistení, že je mafián odmietala, jej srdce a potreba pomoci kvôli problémom s políciou, ju nasťahujú do bývalého Kordiakovho bytu. Ten prešiel rekonštrukciou.


Aj na druhom dôjde k zmene. Už od silvestrovského dielu máme náznaky, že sa v byte Švehlovcov nestane mužom v domácnosti Jakub, ale Michal. Oproti sa však budú diať iné veci, nielenže mladý Jančo začal pokukovať po svojej sesternici Svetlane, Dušan po čase, zdá sa, opäť prestane byť poslušným manželom. Už v prvých dieloch totiž bude hľadať spôsob, ako sa stretávať s novou psychologičkou v detskej poradni, Ritou Pichlovou.


Na treťom, kde v Agátinom byte býva Milan Kordiak, pribudne ďalšia osoba. Milan v ňom už totiž nebude bývať sám, po jednorazových návštevách potvory Zdenky, si k sebe nasťahuje bohatú sestričku z M-klinik, Silvinku. S tou sa spoznal na silvestrovskej párty v Paneláku, na ktorú ju doviedol primár Bajza. Pre Milana to bude rýchla možnosť dostať sa späť medzi bohatých, nechá si však Silvinka narábať s dedičstvom?


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...