Čítať viac >>

Švehlová v šoku: v byte ju "prepadol" Zázrivý!

Na Ivanu Švehlovú čaká nečakané prekvapenie. Finalista Česko Slovensko má talent sa ocitne v dnešnej časti Paneláka. Získa si Jakub opäť jej srdce?


Marián Zazrivý sa objaví v obývačke Švehlovcov ako darček Jakuba jeho manželke Ivane, ktorú chce získať späť. Včera odvysiela Jojka veľké finále najsledovanejšej show tejto jesene Česko Slovensko má talent, kde sa Marián Zázrivý ocitol v konkurencii výborného kúzelníka Richarda Nedvěda a skvelých silových akrobatov DAE MEN, ktorí právom vyhrali celú show! Marián si aspoň na oplátku môže zahrať v obľúbenom dennom seriáli Jojky.


Jeden finalista ČSMT sa už v seriáli Panelák objavuje, tiež sa dostal do styku so Švehlovou. Je to člen skupiny The Pastels - Ondrej Antálek, ktorý je nielen výborný tanečník, ale aj vyštudovaný herec a choreograf.


Ako dopadne stretnutie Mariána Zázrivého a Ivany Švehlovej a či si Jakub získa srdce Ivany sa dozvieme už dnes večer, v tradičnom čase o 20:15. Ak máte záujem o viac informácií o Česko Slovensko má talent, kliknite na cstalent.blogspot.com


Foto: TV JOJ, Joj.sk


1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...