Čítať viac >>

Ponožky Bystrianskeho a Brychtovej pomáhajú!

Obľúbený nápoj Kofola má novú reklamnú kampaň aj s hercami, ktorí sú pre nás známi z Paneláka. Hlavným symbolom kampane sú Ponožkové maňušky s nosným posolstvom: „narodili sa, aby pomáhali“. Každý, kto si zakúpi pollitrovú Kofolu (Kofoly Original, Citrus a Bez cukru) prispeje 2 centami na Občianske združenie Bábky v nemocnici, ktoré pomáha liečiť detských pacientov a to tým najprirodzenejším spôsobom – smiechom, úsmevom a dobrou náladou.


Do kampane sa zapojili aj Branislav Bystriansky (alias Imro) a Katarína Brychtová (alias Kordiakova sestra Marta). Okrem nich túto kampaň podporili Táňa Pauchová, Tomáš Maštalír, Sajfa či Katka Štumpfová. Známe osobnosti vlastnoručne vyrobili svoje maňušky, aby robili radosť chorým deťom v nemocniciach.


Maňušky môžete vyrobiť aj vy a vami zhotovená maňuška bude zaradená do aukcie. Všetky ponožkové maňušky, ktoré nájdete na oficiálnej stránke Kofoly si môžete vydražiť. Celý výťažok z ich predaja získava občianske združenie Bábky v nemocnici, ktorého jediným poslaním a cieľom je rozdávať radosť detským pacientom. Viac info na kofalamanusky.sk


Foto: Kofola, Facebook


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...