Čítať viac >>

Herci a tvorcovia z Paneláku oslavovali! Panelák to oslávil víťazstvom!

V pondelok večer sa tvorcovia, herci i realizačný štáb Paneláku stretli, aby spoločne oslávili okrúhlu 500. epizódu najúspešnejšieho denného seriálu. V príjemnej atmosfére sa počas krájania narodeninovej torty generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský i autor a scenárista Paneláku Andy Kraus poďakovali všetkým, ktorí za úspechom seriálu stoja a vyslovili želanie, aby divákov bavil ešte najmenej ďalších 500 epizód.


Na oslave sa zúčastnilo niekoľko hercov, ktorí sa na úspechu Paneláku podieľajú deň, čo deň. Mnohí hodnotili svoje pôsobenie v Paneláku, kde sa posunuli ich postavy a takmer všetci sa zhodli, že oplatí sa im nakrúcať aj kvôli skvelej atmosfére, ktorá panuje na pľaci.


Včera ste dopriali Paneláku veľmi pekný darček, jeho včerajšia 500. epizóda sa môže opäť pochváliť víťazstvom nad konkurenčnou Ordináciou v ružovej záhrade, keď získala trhový podiel takmer 32%.


Denník Pravda zisťoval aké má ciele Andy Kraus s Panelákom "Zopakujem to, že s väčším počtom odvysielaných častí stúpa aj pravdepodobnosť, že tých častí bude pribúdať. Takže keby ste sa ma pri dvadsiatej časti opýtali, či bude stá, asi by som si nebol veľmi istý, ale ak sa ma pri päťstej opýtate, či príde aj tisíca, hovorím, že je to viac pravdepodobné," zhrnul Kraus.


Nezabudnite, že vďaka vám a ústretovosti Jojky, môžete vyhrať darčekový balíček, žrebovanie sa uskutoční v piatok. Viac o súťaži.


Fotogaléria:


















Foto: TV JOJ, Pravda, Plus 1 deň


2 komentáre :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...